Het creatieve brein achter deze bijzondere groepsaccommodatie is Simon Wit. Het pand is van hem en zijn compagnon Nora Dekker. Het heeft lange tijd gefunctioneerd als woonhuis en kapsalon. Toen de huurders weg gingen heeft het pand een tijd leeg gestaan. Na een lang proces van strippen van het pand werd Simon Wit geïnspireerd door de achtergrond van het pand. Het heeft voor veel doeleinden gediend, waaronder de walvisvaart: er heeft een commandeur in gewoond. Dit bracht Simon op een idee: we gaan het pand van binnen omtoveren tot een ‘schip’ en verhuren het als historische groepsaccommodatie voor kleine groepen. Samen met zijn compagnon heeft hij een plan gemaakt en is hij gaan bouwen.

Van oorsprong is Simon installateur en heeft hij samen met zijn compagnon een goedlopend bedrijf, maar timmeren is zijn liefhebberij. Na een grote verbouwing is dit een heel bijzondere groepsaccommodatie geworden. Verfrissend, uniek en vooral sfeervol.

Groepsaccommodatie De Kommodoor is voor jong en oud, gezinnen of vrienden. We willen onze gasten een warm welkom te geven. De mensen verrassen met de vele mogelijkheden en daarnaast onze gastvrijheid. Vooral het ‘persoonlijk houden’ is een term die past in onze visie. Dit is niet zomaar een groepsaccommodatie, maar een speciaal pand, met een rijke historie en een unieke inrichting. Al uw wensen zijn welkom, zonder dat we er een al te hoog prijskaartje aan hangen. Als u wilt kunnen we ook zelf leuke ideeën op tafel gooien en u hopelijk verrassen.

En als we het hebben over verrassen: dat doen we vooral ook op het moment dat u aankomt. Daarover verklappen we verder nog niets. Wel kunnen we vertellen dat het iets is wat u niet vaak meemaakt.

Om het persoonlijk te houden hebben Simon en zijn compagnon Nora hun dochters Sandra en Miranda ingezet om alles tot in de puntjes te regelen. Zij zijn de organisatie achter groepsaccommodatie De Kommodoor. Zelf houden zij zoveel mogelijk hun handen er vanaf. Tenzij ze worden aangestuurd door de zussen.

De zussen regelen alles voor de gasten, om het verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Hun creatieve brein hebben zij van hun ouders: geen idee is gek genoeg. Sandra en Miranda vormen het persoonlijk contact voor de gasten, zowel bij het boeken van de groepsaccommodatie, als bij ontvangst en vertrek. U regelt alles via deze bezige bijtjes.

We heten u graag van harte welkom en wensen u een fantastisch verblijf in groepsaccommodatie De Kommodoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *