De Kommodoor is een unieke groepsaccommodatie voor maximaal 12 personen.

Wat maakt de Kommodoor zo uniek?

Het pand waarin dit vakantieverblijf zich bevindt is gebouwd rond 1600 en is daarmee een van de oudste panden van de polder Zijpe. Door de geschiedenis van het pand en zijn omgeving – vanaf hier vertrokken walvisvaarders naar het noordpoolgebied – zijn de ideeën geboren voor De Kommodoor. Het huis is van binnen met liefde voor de geschiedenis verbouwd, met als grote bijzonderheid het grote slaapvertrek boven, dat er uitziet als de binnenzijde van een schip.

Wat vinden wij belangrijk voor onze gasten?

Wij willen dat u een paar onbezorgde dagen heeft en echt geniet. Of u nu met groep vrienden, studenten, een vereniging of uw familie komt: er is voor iedereen wat te beleven. Wij nemen u graag alles uit handen: wilt u dat wij het avondeten of ontbijt verzorgen dan regelen we dat voor u. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te verzinnen. We bekijken graag samen met u wat u wilt en we denken natuurlijk mee.

Wat is er te beleven?

De historische groepsaccommodatie De Kommodoor is vlak bij het strand en bos gelegen. Hier kunt u heerlijk wandelen, lekker uitwaaien of rondrennen met de kinderen. Daarnaast zijn er in de omliggende badplaatsen restaurantjes en winkels waar u souvenirs of een boodschapje kunt halen. Ook de gezellige stad Schagen ligt vlakbij om te shoppen, te eten of een drankje te nemen op een van de vele terrasjes. In de omgeving is er bovendien veel te doen: van escaperoom tot een stadswandeling en bijvoorbeeld het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers in Den Helder, dat in november 2017 werd uitgeroepen tot Kidsproof Museum 2018 omdat er zoveel te beleven valt. De West-Friese markt, elke donderdagmorgen in de zomermaanden, is met zijn folklore ook een aanrader. Voor informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht.
Of kijk onder omgeving activiteiten.

Om en rond het huis.

De Kommodoor is gelegen aan het water. Buiten is er een overdekt terras waar u zowel bij mooi weer als bij regen heerlijk zit. We kunnen een barbecue voor u regelen, maar ook een diner, bijvoorbeeld een stamppotmenu of een kok op locatie.

Wilt u een zanger of iemand met een accordeon die oudhollandse zeemansliederen zingt? Laat het ons weten, want ook livemuziek kan voor u verzorgd worden.

Voor de kinderen is er een trampoline aanwezig en als bijzonderheid een boot op het droge, waar de kinderen zelf in kunnen bouwen en spelen. De kinderen zijn belangrijk: naast de boot en trampoline zorgen we voor voldoende speelgoed (met andermans speelgoed is het altijd veel fijner spelen!) en zijn er teken- en knutselspullen, compleet met kleurplaten in

de stijl van de Kommodoor.

Zo dicht aan het water en met een scheepvaartthema kan een boottochtje natuurlijk niet ontbreken. Met de sloep kan onze kapitein u vanaf dit vakantiehuis naar diverse plekken vervoeren, u kunt kiezen voor een van de pakketten die wij hebben samengesteld om een onvergetelijke tocht te maken. U kunt ook een hengeltje uitgooien. Wij zorgen voor de vispassen; we hebben er 5 tot onze beschikking.

Rolstoelvriendelijk

Ook als u mindervalide of slecht ter been bent is deze groepsaccommodatie voor u toegankelijk. Op de begane grond in het achterhuis is een slaapvertrek voor twee personen en een douche met wc beschikbaar. Via de achterzijde betreedt u het huis ook met een rolstoel of rollator. Dit huis heeft u helemaal voor uzelf: er zijn geen andere activiteiten of groepen.

In De Kommodoor vindt u gezelligheid en een warme sfeer. In de stijl van vroeger, maar met het comfort van vandaag. We heten u van harte welkom in deze unieke groepsaccommodatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *